På Fyra Hovar

..............

Vill bara tala om att jag pausar mitt bloggande här ett tag med tanke på att skolan börjar nu efter helgen, jag börjar jobba nästa helg och måste komma in i de nya rutinerna innan jag får tid över. Vi hörs säkert längre fram!
Det löste sig till slut!
Puuh så var denna dagen slut. Det löste sig med Ginnies hov, jag trodde att det var värre än det faktiskt var så förhoppningsvis blir det ridning imorgon. Även Sixtens ben såg bättre ut så jag hoppas verkligen att det går åt rätt håll.
Bjuder på två bilder innan det är dags för mig att sova. Ny dag imorgon!

Oflyt, igen... hjälp!
Inte blev det någon ridning idag heller som det verkar. Det var ett jäkla oflyt med hästarna just nu.
Hela sommaren har varit ganska fuktig vilket har lett till att Ginnies hovkvalité har gått från perfekt till dålig. Antagligen har nu fukten trängt in i sömhålen i hovarna och gjort att hovarna "mjukats upp". Hennes båda bakskor är nu lösa trots att hon nyss blev skodd och den ena glappar 2 cm runt ena kanten där sömmarna släppt. Det har även börjat lossna bitar av hovväggen! Som tur är ska Johan hjälpa till och ta av bakskorna senare idag och så får jag se om jag låter henne stå inne och tar dit någon som kan lägga plast som stöd på hovväggarna eller om vi slår på skorna igen.

Är det någon som har något tips på vad jag kan göra?