På Fyra Hovar

Morgonridning

Hej på er!
Nu är det äntligen dags för en veckas höstlov för min del. Veckan kommer mestadels bestå av att ta hand om hästarna och kaninerna, jobba ikapp skolarbete och plugga körkortsteori. jag kommer även ha en del körlektioner och halkan.

Idag passade jag på att ta hästarna på morgonen innan de blev utsläppta. (Spara tid på att slippa borsta lera) Hovslagaren var precis klar när jag kom bort vilket var perfekt tajming. Red Ginnie i paddocken. Vi tog ett riktigt dressyrpass och jobbade igenom hela kroppen på oss båda haha, skämt åsido. Det var lite kämpigt till en början men jag var ändå nöjd med reslutatet. Vi övade på att galoppera på rakt spår. Det kan tyckas vara enkelt, men nix, inte för oss. Inte om det ska vara i balans och i jämt stöd i bägge tyglar i vilket fall. Rakriktning är något vi ska ta tag i från och med nu.

Efter ridningen passade jag på att ge Ginnie en helvtimmes massage, något som verkligen uppskattades! Det är så skönt med lov när man slipper den vanliga stressen. ♥

Hämtar inspiration från min största förebild inom ridsporten

Underbart med norska kommentatorer! Detta är en ritt från EM som gick i år där Rolf-Göran vann guld! Är det någon ryttare man ska passa på att inspireras av så är det av honom.

Tack för alla fina kommentarer
Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer trots att min uppdatering varken är stor eller kontinuerlig! Sixtens sår är bättre och han går nu ute i sjukhage. Ginnie och jag är inne i en period där vi har flyt vilket känns riktigt roligt. Red ett jättetrevligt dressyrpass igår kväll då hon var kalasfin! Idag planeras lite hoppning ute i paddocken.