På Fyra Hovar

Morgonridning

Hej på er!
Nu är det äntligen dags för en veckas höstlov för min del. Veckan kommer mestadels bestå av att ta hand om hästarna och kaninerna, jobba ikapp skolarbete och plugga körkortsteori. jag kommer även ha en del körlektioner och halkan.

Idag passade jag på att ta hästarna på morgonen innan de blev utsläppta. (Spara tid på att slippa borsta lera) Hovslagaren var precis klar när jag kom bort vilket var perfekt tajming. Red Ginnie i paddocken. Vi tog ett riktigt dressyrpass och jobbade igenom hela kroppen på oss båda haha, skämt åsido. Det var lite kämpigt till en början men jag var ändå nöjd med reslutatet. Vi övade på att galoppera på rakt spår. Det kan tyckas vara enkelt, men nix, inte för oss. Inte om det ska vara i balans och i jämt stöd i bägge tyglar i vilket fall. Rakriktning är något vi ska ta tag i från och med nu.

Efter ridningen passade jag på att ge Ginnie en helvtimmes massage, något som verkligen uppskattades! Det är så skönt med lov när man slipper den vanliga stressen. ♥

#1 - Anonym

hej. bra blogg. kolla gärna in min nya blogg med sportgrodor.

#2 - Anonym

Hej!

Nu är våran blogg igång igen och vi är på topp! Men statistiken är låg, hjälp oss genom att kika in en snabbis :D Och en kommentar skulle inte skada ;)

Ps. Ledsen om du inte diggar såna här kommentarer ds.

#3 - emilie

Finfin blogg! Ska vi följa varandra via Bloglovin? :)

#4 - Josefin

Gillar din blogg! Och så fiina hästar du har! :D Önskar jag hade mer tid för "min" häst som inte ens är min häst utan typ "jag sköter om och rider 2 ggr i veckan häst" ;)