På Fyra Hovar

Film från projektarbetsredovisningen

Har en massa saker att skriva och berätta om här just nu! Men detta får vänta tills imorgon. Tills dess tänkte jag visa filmen som jag hade med på min projektarbetes redovisning i tisdags. Mitt projektarbete har ju som tidigare nämnt varit att göra en bok om de tre första åren med Sixten. Är riktigt nöjd med bokens resultat. Mer om det imorgon, här kommer filmen!

Extra dressyrträning

Igår var det så fiffigt att min dressyrtränare hade vägarna förbi och då kunde ta en extra träning för mig och Ginnie. Vi har haft det lite bråkigt de senaste dagarna och inte riktigt kommit överens så timiningen för denna träning var perfekt. Jag hade stressat som jag vet inte vad för att hinna i tid. Slutade skolan 13.50, åkte från skolan två (tar en halvtimme hem) och 14.45 satt jag färdig på hästen. Inte illa för att vara mig!

Magkänslan var bra redan innan jag hoppade upp på Ginnie vilket förmodligen gjorde att träningen gick så ruskigt bra. Ibland behöver man någon som hjälper en med det där lilla extra, och så skärper man till sig lite också. Så det var precis vad vi gjorde, skärpte till oss, och då lossnade det jättefint. Det blev ett kort men intensivt pass och hon var finare än på länge. Vi jobbade mycket med att takten skulle vara bra och självklart även lösgjordheten.

När vi stötte på problem kunde vi komma vidare efter en stunds konsekvent arbete. Framförallt galoppen blev riktigt bra och där började hon vinkla riktigt fint mot slutet. Det blev ett riktigt trevligt pass som gjorde gott för det tillfälligt borttappade självförtroendet.Bild från 2009.
Dagens fråga: Brukar ni rida barbacka på era hästar?