På Fyra Hovar

Felfri 70cm debut!


Sixten var väldigt pigg idag! Jag hade lektioner så fick starta sist på dagen i träningstävlingen på klubben. Det var kanon att det gick att lösa, och det gav mig mer tid. Han var väldigt tittig och på tårna, så jag fick inte den bästa känslan först. Men när vi väl hade börjat rida fram och han fick jobba var han ovanligt trevlig. Jag tyckte att han gick framåt fint och var mjuk i kroppen. Det var riktigt roligt att rida på framridningen!

Min tanke inne på banan var att tänka på att behålla galoppen och hellre komma för mycket utifrån än i bott på hindren. Jag tyckte att det gick planenligt. Han stod emot en del på första hindret och tittade väldigt så jag fick ge mig sjutton på att komma över. Vid två tillfällen fick jag vara på honom extra, men annars hade vi bra flyt. Höjden kändes enkel men tillräcklig för att han skulle hoppa upp ordentligt.

Jag är väldigt nöjd med min lilla häst! :)

Skrittur ute med Sixten


Det fick bli en skritt promenad ute med Sixten igår. Jösses vad tittig han var! Minsta lilla grej var livsfarlig, men det var bara att skratta åt honom. Han var väldigt glad över att få komma ut, och det förstår jag. Fint väder var det också och perfekt för att rida ute.

Mockning på schemat