På Fyra Hovar

Hittat en sadel som passar Sixten...


Jovisst stämmer rubriken, vi hittade en sadel som passar på Sixten. Dessvärre kostar den en halv förmögenhet. Jag menar vem köper en sadel för 17000 som dessutom är begagnad när man egentligen behöver tre till. Det känns lite väl magstarkt tycker jag. Sadeln på bilden är en Equipe Royne Zetterman. Kanonskön att rida i! Jag ska i vilket fall som helst prova den på Ginnie idag och även hennes nya "blinkers" som det heter.

Nyinköpt!


Idag var jag och mamma iväg en tur till Ale Ridsport för att låna med oss några sadlar hem. Vi ska testa de imorgon och jag hoppas verkligen att de passar! En Prestige Roma och en annan som Royne Zetterman varit med och designat. Det här med sadlar är dyrt...

I samma veva passade jag på att köpa ett par "skygglappar" från Dyon som man fäster med kardborre på tränsets sidor. Dessa kommer jag att testa på Ginnie ett tag framöver för att se om hon blir lugnare. Ginnie är nämligen lite bakskygg och brukar bli stressad framförallt efter hinder. Jag har hört många lovord om dessa "lappar" så det är helt klart värt att testa.

Mysdag med hästarna


Så här mysigt hade vi i hagen här om dagen :)