På Fyra Hovar

Skritt


Halloj! Jag tänkte passa på att uppdatera er om den senaste veckan. Sixten skrittas ungefär varannan dag (med undantag från denna veckan då jag jobbat dygnet runt). Jag har även börjat trava honom några långsidor och han känns riktigt fräsch. Trots att han vilat en längre period är han väldigt mjuk och samarbetsvillig. Det känns kanon!

Ginnie går och tjockar sig i hagen och ska kollas upp framöver. Hon är ganska nöjd med att gå på bete men vill gärna komma in i stallet ibland. Båda hästarna har fått fina fötter förra veckan och det blev finfint. Vår hovslagare Sara är jätteduktig!

Imorgon ska jag åka till stallet och rida. Äntligen! Det har blivit lite mycket jobb i veckan så jag har inte hunnit dit.

Nu ska jag fortsätta kolla nationscup på tv! Inspiration till max :)

Två ponnyschabrak skänkes!


Vi hittade två ponnyschabrak idag när vi rensade bland alla grejer på loftet. Det marinblå är med NÄRK-loggan och av märket Horse saver. Det svarta har dödskallar som passpoal och är köpt på Ullared. De ser mer blekta ut på bilden än vad de är.

Då jag inte har någon användning för dessa skänkes de till den som vill ha! Först till kvarn :)

Igångsättning av Sixten


Idag började jag skritta på Sixten. Jag skulle börjat förra veckan men har varit så förkyld att jag inte fått lämna sängen. Det märktes på honom att han tyckte det var mysigt att bli grejad med. Han skötte sig fint och var mjuk i kroppen trots att han vilat ett tag.

Hästarna går nu dygnet runt på betet och blir tjockare och tjockare. Men det hör väl sommaren till. Vi har tagit hem alla grejer som ska tvättas och putsas ordentligt. Lite ordning får det bli på grejerna. Jag längtar tills det är dags att rida på riktigt igen. Det var längesedan nu.