På Fyra Hovar

Igångsättning av Sixten


Idag började jag skritta på Sixten. Jag skulle börjat förra veckan men har varit så förkyld att jag inte fått lämna sängen. Det märktes på honom att han tyckte det var mysigt att bli grejad med. Han skötte sig fint och var mjuk i kroppen trots att han vilat ett tag.

Hästarna går nu dygnet runt på betet och blir tjockare och tjockare. Men det hör väl sommaren till. Vi har tagit hem alla grejer som ska tvättas och putsas ordentligt. Lite ordning får det bli på grejerna. Jag längtar tills det är dags att rida på riktigt igen. Det var längesedan nu.

#1 - Mikaela

hej tänkte höra om du vet om någon stallplats/lösdrift i sjuntorp, vi ska flytta dit i slutet av augusti men känner inte till området eller stall så mkt (är ett ponny sto)
:)

Svar: Vad kul! Lösdrifter har jag dålig koll på, däremot stallplatser har jag några du skulle kunna höra med. På NÄRK (ridskolan där mina hästar står) är det för tillfället fullt men man kan alltid ställa sig i kö. Utanför Sjuntorp finns Stall Snartorp som ev. har någon plats ledig. Om du är med på facebook så kan du ställa frågan i NÄRKs facebookgrupp. Där brukar folk kunna tipsa om lediga stallplatser :)
Info om bloggen

#2 - Bella

Fin blogg, råkade komma in här på din blogg helt plötsligt;)

Tänkte lämna en kommentare efter mig, (kolla in min blogg om du har tid)