På Fyra Hovar

Folk tycker nog jag är knäpp...
... när jag rider ute i spöregnet när vi har ridhus. Inne red nämligen resten av gänget i stallet som var där imorse. Men inte jag och Sixten. Nix, vi hade regnkläder på oss båda två och kämpade bland regnbyarna i paddocken. Men underlaget ute var helt grymt bra och ni vet ju vad jag tycker om ridhuset, så valet var självklart! Det var ju trots allt ganska varmt ute. 
 
Det blev ett joggingpass för att känna igenom honom efter gårdagens hoppning (behöver film från Jonas mobil så den kommer senare). Sixten kändes riktigt fin och kunde avspänt jobba på i regnet. Ett bra joggingpass helt enkelt. Ginnie fick gå en sväng i ridhuset eftersom hon bara ska skrittas. Hon var rätt nöjd med att få röra lite på benen innan hon fick gå ut i sjukhagen. 
 
 
 
Jag har världens coolaste unghäst!

Sixten måste vara världens coolaste unghäst! En ambulanshelikopter cirkulerade i luften precis ovanför oss och landade knappt 100 meter bort mellan paddockarna när vi precis börjat träningen ikväll. Och vad gjorde Sixten? Jo han stod lugnt och kollade på vad det var som hände. Min duktiga lilla häst! Lite spänd blev han när helikoptern hade lyft men i det stora hela skötte han sig perfekt. 

Hoppningen gick jättebra! Filmer och mer om träningen kommer senare eller imorgon. 
Hoppning på schemat för Sixten
Som jag nämnde igår ska Sixten bli hoppad idag. Vädret är än så länge riktigt fint vilket bådar gott. Vi kommer att vara utomhus precis som sist vilket är det mest optimala. Jag hoppas bara att de som grejar med belysningen i paddocken har jobbat klart tills det är dags. Vi har lagt upp det så att Ida hoppar Sixten även idag, och för att framöver växla lite. Min tanke är att vi skulle kunna hoppa varannan gång. Dels för att Sixten ska få utbildning av er mer erfaren hoppryttare men också för att jag ska få träna upp mig själv, och oss tillsammans. Tanken är ju att jag ska tävla med honom i framtiden. Det ska bli roligt att se och självklart försöker jag få ett filmklipp eller en bild innan det blir kolsvart ute.