På Fyra Hovar

En ny långtur
Tre bilder ur akrivet.
 
Idag testade vi en längre runda. Vi har en standardtur som vi utgår ifrån och så varierar vi längd. Rundan idag blev den längsta hittills i sommar och både vi och hästarna uppskattade att rida en ny väg. Vi ökade även mängden trav och Sixten svarade bra på det. Han kändes pigg och fräsch hela ridpasset och har blivit mycket starkare. Det skriver jag efter nästan alla ridpass, men det är så roligt att träningen fungerar som vi vill. Imorgon ska jag rida i paddocken över bommar om vädret tillåter. 
 
Bilder från hagen - Del 2
 
 
Visste ni att...
...jag har ridit på Sixtens pappa? Aerline H 949 som är Sixtens pappa reds och tävlades av min hopptränare Sofia under några år. De har tillsammans tävlat på hög nivå i hoppning, bland annat med en 3a placering i lag-SM. Aerline har också flera placeringar i svår hoppning både nationellt och internationellt. Han är även A-premierad. 
 
Jag fick då chansen att rida på honom efter en fotografering som pappa skulle göra. Detta var 2007, samma år som vi betäckte Ginnie med Aerline. Som ni ser på bilderna var jag inte speciellt stor (14 år), men desto större kändes hästen. Att Aerline var så trevlig att ha att göra med var en av anledningarna till att vi betäckte med honom.