På Fyra Hovar

Förberedelser inför morgondagen
Idag fick jag dubbel hjälp i stallet av både pappa och Jonas, så allting gick väldigt snabbt. Förutom det vanliga stallarbetet hann jag med att tvätta Sixtens svans och putsa och lägga fram allting inför morgondagens träning för Helena Lundbäck. Vi gick även en promenad med hästarna. Nu är jag superladdad inför träningen imorgon. Det ska bli riktigt spännande! 
 
På promenad från hagen i somras. 
 
Frisering av långhåriga hästar
 
 
Jag har passat på att pyssla och frisera hästarna de två senaste dagarna. Sixtens man försöker jag få att ligga på en sida, och har därför satt i toffsar för att testa. Skägget under hakan har fått försvinna på båda hästarna. Idag har hästarna fått vila i och med att de blev vaccinerade igår. Ginnies man fick en uppfräschning och Sixten blev masserad med liniment. 
Träning för Helena Lundbäck
Det blev precis klart att jag ska vara med och träna för Helena Lundbäck på lördag! Det blir Sixten jag tar med mig. Träningen kommer att vara i Vänersborg, och jag kommer att vara med i en blandgrupp med storhästar och unghästar. Vi kommer att vara fem stycken totalt i gruppen. Detta blir den perfekta övningen inför tävlingsdebuten. Helena har alltid varit en förebild för mig inom ridsporten, så det blir extra spännande att få träna för henne. Med mina klena nerver är jag förstås rätt nervös redan nu, men samtidigt väldigt taggad!
Är det någon som ska dit och titta?