På Fyra Hovar

Sommarbete

Nu är hästarna släppta på bete och går ute dygnet runt. Speciellt Ginnie trivs väldigt bra med att gå ute dygnet runt och hon ville inte komma och hälsa igårkväll när jag var i hagen för att kolla till dem. Sixten däremot är väldigt social och blev glad när jag kom. Höll på att inte komma därifrån för han ville bara gosa. Idag ska vi rida ut, och sedan får vi se om Ginnie kan tänka sig att bli fångad hon med. 
Sixten i helgen
 
En bild från i helgen då vi red ett rejält pass i värmen. Vi använde oss av en del småhinder för att öva lydnad och avstånd för min del. Efteråt blev det helduschning då Det rann svett från hela Sixten. (Från mig med...) 
"Matte, glöm inte mig!"
En kort film jag la upp på Instagram igår. Jag släppte hästarna på bete halv 7 på morgonen och flyttade över dem till vinterhagen vid 11. Ginnie var lite rolig och vägrade först att bli fångad. Jag hade tänkt att ta in alla tre hästarna samtidigt, men det var alltså bara Sixten och Chester som lät sig fångas. Jag började därför gå inåt med de två, men då började Ginnie gnägga så väldigt bortifrån hagen, så jag tänkte att hon säkert skulle komma om vi vände och hämtade henne. Men icke. Hon stod kvar borta i ett hörn av hagen och fortsatte gnägga. Så jag flyttade över pojkarna till vinterhagen, och så gick jag tillbaka och hämtade Ginnie. Lite smått upprörd över att ha blivit "glömd" i hagen, och var då väldigt sugen på att komma in. Knashäst....