På Fyra Hovar

Vilken häst skulle ni vilja rida?
Tänk er om ni fick välja på alla världens hästar. Vilken häst skulle ni vilja rida på och varför? 
 
 Här rider jag Pessoa VDL efter en fotografering. Pessoa har tävlat internationellt i hoppning på Grand Prix nivå och kvalade tillsammans med det Brasilianska landslaget till VM i Aachen, men startade aldrig på grund av skada.
 
Om jag själv fick möjligheten att välja skulle det vara en hopphäst med tanke på att hoppning är min favoitgren. Jag skulle välja en häst som ridits av en skicklig ryttare med mycket känsla. Jag fick frågan i en intervju och svarade då att jag ville rida någon av Marcus Ehnings hästar. Han rider med sån oerhörd känsla och det ser lekande lätt ut när hästarna hoppar. Det skulle vara fantastiskt att få rida en häst som är så pass skolad och balanserad.
 
Överhuvudtaget tycker jag att det är roligt att sitta på hästar som är välutbildade. Att bara få känna "hur det ska kännas" är en "aha-upplevelse". Då vet jag vad jag har att jobba för och se fram emot. När jag var yngre fick jag ibland rida på min hopptränare Sofias fina hästar. Det var jättestort för mig att rida dessa duktiga hästar och att jag fick chansen att rida på dem var ju en dröm för mig som hästtjej. Idag är jag väldigt tacksam att jag fick den chansen och det förtroendet. De dagar jag var i Tyskland 2011 fick jag också rida många fina hästar. Även om det var några få dagar tog jag med mig mycket hem till mina egna hästar därifrån. Att få byta häst, eller rida någon helt ny häst är inte bara en utmaning utan väldigt nyttigt.  
 
 Min favorithäst Rasmus som jag red i Tyskland under de dagarna jag var där.
#1 - Ida Barsk

Finns ju hur många som helst som är superfina! Men jag skulle nog vilja prova Tornesch eller Casall.. Och Crazy Quick tror jag hade passat mig väldigt bra :D

#2 - Emelie

Sandor Boy, Winningmood eller typ Briar <3

#3 - Elin

Jag skulle vilja rida Sixten och Ginnie , för jag älskar dom och jag bara jag vill äga dom

PS : jag älskar dom det är mina favorit hästar i unversum