På Fyra Hovar

Vilket träns ska jag satsa på?
Jag står och väljer mellan två stycken träns av vilka ett av dem i framtiden kommer att inhandlas. Har ni testat något av dessa och vilket är egentligen snyggast? Om ni skulle valt - vilket hade ni tagit?
(klicka på bilderna för att läsa mer om respektive träns).
 
 
Sedan undrar jag också vad skillnaden mellan chestnut och brunt är, vilken av färgerna är ljusast? 
Till sist undrar jag hur de är i storleken? Sixten har X-full på sitt nuvarande träns, men den största storleken man kan beställa är full. Tror ni det passar ändå? 
 
#1 - Alva

Nr2 är snyggast!

#2 - Alva

Nr2 är snyggast!

#3 - Caroline

Jag skulle ha kört på high jump, mer välutpassat än det andra. Dock är det andra snyggare enligt mig, men för hästens bästa är det ju High Jump! Dock får man nog inte tävla dressyr på det antar jag..?

#4 - Moa

Jag skulle ha valt Jump Off Revolution, mest baserat på att jag tycker att det andra är förskräckligt fult haha :) Utan att egentligen ha den blakaste aning skulle jag utgå från att brun är aningen ljusare då chestnut är en mer djup rödbrun nyans. Men jag har somsagt inte sett tränsen i verkligheten och har därför svårt att uttala mig om färgen.
Något man bör tänka på om man funderar på att inhandla ett PS-träns är att läderkvalitén inte är superduper, och går därför gärna sönder vid hål och liknande.

#5 - Olivia

tycker ju det högra är snyggast ;)

sv. åh tack! Ja det är verkligen roligt!