På Fyra Hovar

Ridpass och longering

I onsdags red jag Sixten i ridhuset medan mamma red Ginnie. Jag fokuserade på grundläggande övningar som övergångar, gas och broms. Sixten svarar nu bra på framåtdrivade hjälper efter att vi tränat mycket på det de senaste veckorna. Däremot hade han svårare för att samla ihop kroppen och göra snygga avsaktningar. Det blev framförallt det vi la tid på under ridpasset. 

Galoppen har han förbättrat under ryttare sedan jag satte mer tryck i den och ett högre tempo så att han ska orka bära sig och komma igång med hela kroppen. Det är roligt när man gör framsteg! 
Förlovning

Inte konstigt att det ekat tomt här när det hänt mycket i mitt liv som inte är hästrelaterat. I torsdags förlovade vi oss jag och Jonas. Jag var dessutom helt ovetande så det blev en väldigt fin överraskning. Så vi har spenderat extra mycket tid ihop de senaste dygnen. Min ring är så fin också, jag älskar den! Frågan är om man ska ha den på sig i stallet? 
Lösgalopp
 
Igår fick hästarna lösgaloppera i paddocken. Lika nöjda som alltid över att på egen hand få göra sig av med överskottsenergin. Ginnies täcke kom på posten igår och passade perfekt. Jag ska försöka få till några bilder på det i dagsljus. Idag fick hästarna vila och jag fick stalledigt. Istället har vi varit och köpt oss en egen tvättmaskin. 
 
Jag hade problem med bloglovin´ igår vilket innebar att inläggen inte visades och bloggen inte fanns sökbar. Men det ska vara ordnat nu. Kanske hade någon av er samma problem?