På Fyra Hovar

Här är mitt nya PS träns

Nu har jag äntligen slagit till på ett träns från PS of Sweden! Som jag har längtat väntat och funderat. Det var just modellen High Jump Revolution som jag fastnade för så det tränset fick det bli. När de fick in storlek x-full passade jag på innan det skulle bli slutsålt. Tränset passade perfekt på Sixten och han verkar trivas bra i det. Vi har hunnit med två ridpass än så länge och jag är positivt överraskad. 

När jag har ridit några fler dagar med tränset kommer en reflektion på vad jag tycker. Men än så länge har jag bara en positiv känsla. Och visst passar han väl bra i det? 
Nu är vi på gång!
Här har ni ett klipp från ett av veckans ridpass. Det känns som att vi är på stadigt uppgående jag och Sixten. Ridningen har varit mer konsekvent och jag har försökt jobba mer med min egen sits och känsla. Det blir hela tiden små förbättringar och det sporrar mig till att träna hårdare. Ju mer vi kommer igång dest mer taggad blir jag att nå ännu längre. Att ha en tävling som mål att träna mot har fått mig mer motiverad och jag har hittat en annan vilja. Tidigare har tanken på att tävla gjort mig nervös och varit en stor anledning till att jag helt valt att avstå. Nu längtar jag istället till tävlingen på söndag. Det är precis den känslan jag har velat ha och därför känns det rätt att det nu är dags att börja tävla så smått igen. Utan viljan kommer man ingenstans, och först nu känner jag att tiden har kommit att ta nästa steg. Jag har inte bråttom att komma ut och tävla bara för tävlandets skull. Först nu känner jag att jag vill pröva på att tävla och jag gör det för min egen skull. Eller rättare sagt för min och Sixtens skull och inte för att någon annan säger åt mig att jag borde. Nu ser jag fram emot att ha roligt tillsammans med Sixten på tävlingsbanorna och så får vi se vart det leder. Nu kör vi!
Filmen från Axevalla
Här kommer nu äntligen en film från lagets start på Axevalla för två veckor sedan. Jag tackar mamma för filmningen!