På Fyra Hovar

Träningsvärk deluxe
 
Jisses vilken träningsvärk jag har idag. Varje muskel i kroppen gör sig påminnd om att den existerar. Jag kan bara tänka mig hur Sixten kände sig i kroppen idag. Vi joggade lite lätt på gräset bara för att mjuka upp oss lite efter igår. Han hade fått lite skav i mungiporna så han fick ha Ginnies hackamore. Det fungerar bra det med.
 
Ginnie fick klättra lite i hagen för att hon skulle få röra på sig. Vi har bokat tid för en utredning av henne hos veterinären om en vecka så fram tills dess får hon ta det lugnt. Förhoppningsvis kan vi få ett svar på varför hon varit lite konstig ett längre tag. Sedan får vi se om det är något att göra eller inte. Det ska bli skönt att få henne ordentligt kollad i alla fall. 
Tävlingsglädje
 Mycket glädje efter gårdagens tävling! Från vänster i bild Anette, Carro och jag. Carro red i två av de andra lagen och Jessica red i vårt lag. 
 
Här har vi hela vinnarlaget samlat i bild. Nu satsar vi mot SM i augusti!
Film från båda rundorna från TC tävlingen
Jag hittade en film från varje runda från Team Chasing tävlingen. Dessutom med kommentarer. Sånt här är alltid roligt att se i efterhand. På samma kanal finns även ett antal filmer på de andra lagen som startade. Skoj!