På Fyra Hovar

Film - Hoppning Sixten
 
En liten hoppfilm från den senaste veckan. Sista rundan var inte den snyggaste från min sida men jag behöver utmana mig själv till att ta snabbare beslut och att inte rida så långa galoppsträckor. Det var efter att jag började rida kortare vägar och snävare svängar som Sixten riktigt vaknade till. Han är så härlig för han hoppar verkligen allt jag styr på även om han kommer skarpt ur sväng och knappt hinner se hindren innan de kommer. En riktigt liten kämpe till häst. 
Kraftfoderbyte
 
Vi har bytt kraftfoder till hästarna under de senaste veckorna. Tidigare hade vi Granngårdens både orginalpellets och proteinpellets. Nu har vi istället bytt till HippoGrow Alfa. Det är ett pelleterat foder med hög proteinhalt och med låg stärkelsenivå. Hästarna har fungerat bra i foderbytet så vi kommer att fortsätta köra på detta foder. Förrutom pelletsen får de också krossad havre och vitaminer. 
Klockrent och you name it
Jag måste bara dela denna klockrena video som Tyra la upp på sin blogg igår. Jag tycker att videon är helt underbar! En stor dos humor och ett svar på tal till den smått puckade debattartikeln som lades upp på SVT tidigare i veckan. Debatten kommer jag dock att hålla mig utanför, men uthängningar och personangrepp tar jag stort avstånd ifrån. Detta är istället mitt sätt att ge tummen upp till de tjejer som artikeln delvis vände sig till. Ni gör ett grymt jobb!