På Fyra Hovar

Hänger kroppen med idag

Godmorgon! Vilken härlig dag vi har framför oss. Idag vaknade jag tidigt och chattar just nu med mamma som nyss kommit fram till Kina. Det ska bli spännande att höra hur det ser ut där. Sixten och jag ska rida ut med ett litet gäng om en stund. Jag hoppas att han ska hålla sig i skinnet när han har kompisar med sig. På senare tid har han haft mycket bus i kroppen. 

Att gå på ridbanan däremot verkar han tycka är sådär just nu. Han blir alltid lite grinig när han fäller så man gör bäst i att inte sitta och nära för mycket när fällningen är som värst. En uteritt passar därför väldigt bra in i planeringen. 

Min kropp har haft några jobbiga dagar, och ihop med att Sixten inte är som mest arbetsvillig under fällningen har det inte blivit så bra. Jag har ingen stabilitet i kroppen och tappar balansen vilket är väldigt frustrerande. Viljan är det däremot inget fel på. Jag har tänkt ut massor med saker som jag vill träna på! Men innan vi kan göra det så måste min kropp tränas upp så att den kan sköta sig bättre än vad den gör nu.