På Fyra Hovar

Torsdagsridning
 
Hej på er! Även idag blir det ett sent inlägg här på bloggen. Jag har nyss kommit hem från Sjuntorp. Idag var Sixten riktigt trött till skillnad från tidigare i veckan. Vi skrittade ner till terrängbanan och red där en stund. Väldigt mysigt i kvällssolen. När vi ändå var där passade vi förstås på att skutta över några stockar. Som avslutning joggade jag honom i rinken så att han skulle få röra på sig lite mer. Terrängbanan är ganska övervuxen med högt gräs så där finns inte så mycket utrymme till att rida någon annanstans än på den stigen som går runt banan. 
 
Betet börjar avta och Sixten har visat tendenser att falla ur lite så nu tar vi in honom en stund på eftermiddagen och låter honom äta hö. Jag tror att det är därför han har varit lite tröttare än vanligt. Det tråkiga vädret med mycket blåst och regn tar säkerligen på krafterna och nu har han haft möjlighet att stå inne och sova. Förhoppningsvis blir det bättre i nästa vecka. 
 
Själv har jag fått ett hälsoryck i och med att min kropp har skevat till sig igen. Imorse var jag ute med Chabo på en joggingtur innan jobbet och nu ikväll var jag med pappa och gymmade på brandstationen. Om jag ska kunna fortsätta rida som jag har tänkt mig måste jag stärka upp min kropp så att det inte är jag som sätter käppar i hjulet nu när Sixten är fräschare än någonsin. På måndag har jag bokat tid hos en sjukgymnast som förhoppningsvis ska hjälpa mig att få ordning på min kropp. Sedan ska vi köra på igen! 
#1 - Sophie Lundberg

Ser super härligt ut! Så tråkigt att sommarn snart är över...