På Fyra Hovar

Vinn biljetter till 2016 års EuroHorse!

Nu tävlar jag ut 2 biljetter till EuroHorse, Norra Europas största mötesplats för alla hästälskare 24-28 Mars 2016 på Svenska Mässan i Göteborg!
Du har chansen att vinna 2 biljetter till årets största hästfest!

För att delta i tävlingen:
1. Svara på frågan i kommentarsfältet: ”Vilket år i rad är det som EuroHorse körs 2016?”
2. Motivera i kommentarsfältet varför du vill gå på EuroHorse 2016
3. Gilla EuroHorse på Facebook https://www.facebook.com/eurohorsegbg/

Tips! Svaret kan du finna på www.eurohorse.se
‪#‎eurohorse ‪#‎tävling

Ps. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter. 
 
Inlägget i samarbete med Eurohorse.
#1 - Sophie

(Skriver samma sak som på Linn Strelins blogg!)

Det är det 25e året på rad nu när EuroHorse 2016 i Göteborg snart är!
Om jag vann skulle jag vilja gå med världens bästa mamma! Hon är i stallet varje dag för att hjälpa oss att mocka mm när vi ska rida och hon rider också på vår ponny! Ibland är det bra att vara kort!
Mammas dröm i flera år är att gå på just EuroHorse men det har aldrig blivit av tyvärr. Efter ett väldigt jobbigt 2015 så tycker jag att mamma verkligen förtjänar att få gå på EuroHorse!
Gillar EuroHorse på facebook och jag ska dela tävlingen på instagram, vår blogg och min facebook!

#2 - mikaela isaksson

25 år fyller dom :D
Jag vill vinna för att få en härlig dag med sambon där som aldrig besökt de,
och perfekt att ta en tripp upp till upphärad och hälsa på släkten samtidigt när man är på västkusten ^^

#3 - Carl Schale


Hej!

Svar: EuroHorse körs 2016 för 40:e gången!

Jag har en son som tycker om att rida men som inte börjat någon ridskola ännu. Jag vill gärna uppmuntra honom i intresset men jag har själv ingen ridvana. Så jag tänker att EuroHorse är bästa tänkbara aktivitet för att boosta hans intresse, se allt omkring häst och ridning, utmärkt för att höra sig för angående ridmöjligheter och för att få inspiration. Vi är noviser men hoppas att detta kan vara möjligheten vi väntat på. Hoppas få uppleva EuroHorse i Göteborg :) Carl & Tiago

#4 - Annica

1. svar; 25

2. Jag vill dit med min äldsta dotter som älskar hästar lika mycket som mig,

#5 - Helena Brynte

25 år i år.
Jag vill gå på mässan för att kunna köpa bra födelsedagspresenter till min dotter.

#6 - Anonym

Jag vill såklar jättegärna vinna biljetter till årets hästfest! Gillat och delat!!❤️Fin blogg!//johannalindquist

#7 - Frida Elmgren

Hejsan,

De firar 30 års jubileum och jag skulle vilja gå med min tonårsdotter eftersom vi aldrig har gått på mässan tillsammans och vi är båda otroligt nyfikna på hur det är. Jag följer även på facebook i namnet Frida Anette :D

Hälsningar Frida

#8 - Anna-Karin Andersson

En bra anledning att åka till Göteborg och besöka min dotter. Hon förtjänar ett brejk i snitt slit med sitt examensarbete. Då är en dag på Eurohorse med spännande hästupplevelser fantastiskt!

#9 - Annie

25år! Jag vill vinna för att kunna ta med min syster❤ jag tycker att hon är värd det efter en tuff periord med sjuka hästar osv. Vi har missat Ghs några år nu tyvärr men har fina minnen från eurohorse. =) (gillar eurohorse på fb - mail: annieljohansson.98@gmail.com)

#10 - Lovisa Sjöberg

Nu i år, 2016 så är det 25 året dem kör Eurohorse.
Jag skulle vilja vinna biljetter till Eurohorse för att kunna få möjligheten att gå på Eurohorse med min allra bästa vän som lika som jag är shoppinggalen. Vad skulle då inte passa bättre än att vinna biljetter till Eurohorse så att jag får möjligheten att gå!? :)
Hoppas hoppas verkligen att jag vinner biljetterna! Har gillat Eurohorse på Facebook och följer på instagram

#11 - Anonym

Eurohorse firar 25år i år. Jag skulle vilja bjuda med min man Tony och passa på att få lite egentid. Barnen skulle få vara hemma och mysa med mormor och farmor. Hälsningar Maria m_tonnberg@hotmail.com

#12 - Alva Norlenius

Det är 25:e året i år!
Jag skulle vilja vinna biljetterna för då skulle jag ta med en kompis jag träffade på ett ridläger för snart 3 år sedan och jag har inte träffat henne sedan dess. Jag har endast fått gått på mässan en gång och det var för flera år sedan så det skulle vara riktigt kul att få komma dit. Förutom shoppingen är det riktigt roligt att se allt från paddockprogrammet!

Jag förstår att det säkert är fler med bra motiveringar men det skulle vara riktigt kul att äntligen få åka dit och även träffa en kompis jag inte träffat på flera år!

#13 - Alva Norlenius

Missade att skriva mina kontaktuppgifter ;)

Min mail är alvnor03@gmail.com

#14 - Anonym

25 året, tror att jag har skrivit npgonannanstans oxå men jag vill verkligen vinna så min fina mamma o kompis Emma kan få gå de med! Håller tummarna!