På Fyra Hovar

Bloggen is back
Hallå på er! Bloggen is back! Den fick semester i ett antal veckor eftersom min dator har varit full så att jag inte har kunnat ladda in några nya bilder. Men nu så! I mitt liv har det hänt en del sedan sist. Det kanske allra roligaste som inte är förknippat med hästar är att jag har fått ett nytt jobb. Sedan en vecka tillbaka jobbar jag på ett nybyggt jättestort lager. Än så länge det klart bästa jobbet jag har haft. Den annars vanliga söndagsångesten är numera som bortblåst och jag ser fram emot att gå till jobbet på morgonen. Precis som det ska vara, eller hur? 
 
 
Efter tävlingen i Lilla Edet gjorde sig Sixten illa i transporten på vägen hemåt och fick därför vila ett tag. Som tur är läkte såren ihop fint och det blev inga större skador. Han hade det sedan lite tufft när vi släppte ihop på bete, och blev jagad i hagen. I den vevan trampade han också snett och blev dessvärre halt. Ibland känns det hopplöst när det dyker upp nya skador hela tiden. Vi flyttade honom därför till ett annat bete där han fick en vecka. Inte heller där kom han så bra överens med hagkompisarna så vi flyttade därför tillbaka honom till Sjuntorp där han nu går på bete med sina vanliga hagkompisar i en hage som han i flera år har gått på bete i. Sixten var väldigt nöjd över att komma hem till sina vanliga grabbar igen och gå i en hage där han känner igen sig. Det märktes på hela honom. Nu har vi dessutom bra träningsmöjligheter under hela sommaren.
 
Bara för att han går på bete dygnet runt betyder det inte att det blir någon större semester. Tvärtom så tränar vi bättre än någonsin. Vi har varit väldigt konsekventa med träningen och har kunnat följa vår plan precis som det varit tänkt. Sixten gör framsteg och även jag själv. Ordentlig ridning ger resultat. Jag känner mig motiverad att träna mer och vill utvecklas varje dag. Nu när jag kommer börja tjäna bättre öppnar sig möjligheter för fler träningar för instruktör. Det hela känns väldigt positivt! 
 
Sixten har även fått kiropraktorbehandling, blivit skodd och varit hos tandläkaren sedan jag skrev här senast. Han såg mycket bättre ut i munnen vid tandläkarbesöket och behöver inte komma tillbaka efter samma korta tidsperiod denna gången. Det kändes väldigt skönt med tanke på att han varit ful i munnen tidigare. 
 
 
#1 - Jessica

Hej! VAd roligt att du är tillbaka! Har längtat efter att du ska börja blogg igen!!

Svar: Vad kul att du tycker det! :D
På Fyra Hovar

#2 - M J

Kul att bloggen är igång igen. Så fina bilder du fick med i detta inlägg!

Svar: Kul att du gillar det! Tack :D
På Fyra Hovar