På Fyra Hovar

Allright Sixten
 
Våra fynd på mässan
Ett helt kit från K9 med schampoo, balsan och spray som jag har invigt på Sixten idag. Jag återkommer med resultatet av tvättningen imorgon när jag ser hur Sixten ser ut när han har torkat. Han fick sig nämligen årets första bad idag. 
Vi fyndade två blingiga pannband hos PS of Sweden. Det ska bli riktigt att kunna byta pannband när han ska vara extra fin. 
Pannbanden i närbild. Helst hade jag velat ha ett i knallig blå, men om det fanns inte på rea i Sixtens storlek så dessa fick duga för denna gången.
En finpjamas från Jacson fick följa med hem. (Finpjamasen fick testas över fulpjamasen eftersom Sixten var nybadad). Härligt med lite färg samtidigt som jag tycker att det är väldigt stilrent. Detta täcke kommer han inte att få sova med i boxen utan det åker på när han ska vara snygg.
 
Vi köpet även ett riktigt blingigt skärp till mamma på Equestrian Stockholm och jag fick ett midjebälte från Back on track som förhoppningsvis ska hjälpa mig med stabiliteten. Jag ska fixa bilder på de också.  
 
Lördagsbesök på GHS
Igår, lördag var jag och mamma nere i Göteborg för att besöka Göteborg Horse Show. Vilken rolig dag vi hade! Eller eftermiddag/kväll snarare eftersom vi hade köpt kvällsbiljetter. Vi började inne på EuroHorse mässan där vi vandrade runt i några timmar och klämde och kände på så många fina saker! Speciellt drog vi oss till allt som blingade. Det kan aldrig bli för mycket bling! Det fanns mycket fint att spana på. Men som oftast kommer inte smaken och plånboken helt överens. Som tur var hade jag med mig mamma som kunde sponsra med lite smått och gott. Jag ska strax visa våra fynd! När vi hade gått klart på mässan intog vi våra platser för att se den andra dagens världscupfinal i hoppning. Jag måste säga att det var en väldig spridning av ridstilar och skicklighet bland de startande. Under vissa rundor satt vi mest och höll för ögonen när hästarna fick oschysst svåra lägen att hoppa av från, medan vi under andra ritter bara kunde sitta och njuta av ridning i världsklass. Helt klart spännande... Innan vi åkte hem tog vi en sista tur till mässan för att titta på när min kompis Jessica red uppvisning i paddocken tillsammans med sin fina ridtravare "Lollo". De skötte sig riktigt bra och såg ut som om de hade ridit mitt inne på en stor mässa förut. 
Här spanade vi på fina pannband i PS of Swedens monter. 
Våra platser under världscuphoppningen. Kanonbra!
Jessica och Lollo gör sig redo för att gå in i paddocken på mässan.