På Fyra Hovar

Första hoppningen sedan oktober
Är det inte galet vad längesedan det var jag hoppade? I Oktober var det kom jag fram till efter att jag gått igenom mina fotoalbum på datorn. Inte konstigt att jag har haft abstinens. Idag fick vi äntligen ändrat på det genom lite lugn hoppning i paddocken. Jag ställde upp ett räcke där jag tog de tunnaste bommarna jag kunde hitta. Alla bommar vid paddocken har legat utomhus hela vintern och var så tunga att de tunna bommarna var de enda jag orkade lyfta. 
 
Idag märkte jag av att Sixten hade träningsvärk. Speciellt i vänster varv var han lite stel och hade jobbigt med att runda sig runt innerskänkeln. En del av stelheten värmde vi ur, men det är nog på sin plats med en lång promenad imorgon. Vi har kört tre ordentliga pass i rad så konstigt vore det om det inte skulle märkas alls. Jag är jättenöjd med honom. Framförallt över att han balanserar upp sig bättre i galoppen och håller ihop sin stoa kropp. Även jag hade lite svårigheter i vänster varv och skruvar mig i kroppen över hindret som man kan se på filmen. I höger varv hade vi däremot en riktigt bra känsla. Båda två hade väldigt roligt idag och det var underbart att få hoppa igen. 
 
Film kommer!
#1 - Emmy

Vilken fin blogg du har! Just nu har jag en tävling på min blogg där du har chans att vinna 2 biljetter till Gothenburg horse show! :)

#2 - Wilma

Åh va kul att äntligen få hoppa, Längtar ihjäl mig tills när jag får hoppa med min ponny.
Btw, Såg att du rider TC 😉 Jag red det med min förra ponny och deltog på SM.
Kram

Svar: Helt underbart att komma igång igen! 😄 Nämen vad roligt!! 😊🌟 Kram
På Fyra Hovar