På Fyra Hovar

Staketträning och tävlingsförberedelser
(Inlägget skulle publicerats igår kväll)
Vi hade turen att rida inomhus igår när dressyrstaketen från programridningen som varit tidigare under dagen stod kvar. Det var ett perfekt tillfälle att känna på programmet på en yta med rätt mått. Just det där med ytan kommer att bli vår största utmaning imorgon. Att forma Sixten i hörnen var också lite svårt då han inte riktigt bibehåller stödet i yttertygeln och formar sig runt innerskänkeln. Men som sagt vi får ta det som det kommer. Bara att vi ska ställa upp känns roligt. Ridpasset i sig var lite kämpigt rätt igenom, både på ett positivt och negativt sätt. Vi hade det lite struligt i början då vi inte riktigt var helt överens, men när vi hade kommit igång gick han stundtals riktigt bra. Känslan när vi avslutade ridpasset var bra och den tar vi med oss.
 
Idag blev det ingen ridning då ridhuset var avstängt när vi kom till stallet och vädret ute var bedrövligt. Nog för att vi brukar rida i alla väder men snöblandat regn som blåser ner på tvären kände vi att vi gärna avstod. Istället fixade vi i ordning utrustningen inför imorgon och tvättade svansen på Sixten. Nu är vi redo för tävlingen imorgon. Tydligen ska det komma en massa snö så vi får hålla tummarna för att det ska gå att rida fram ordentligt. 
#1 - Lovisa Magnusson

Hoppas det går bra på tävling och att du känner dig nöjd efteråt. :) Lycka till!!

Svar: Tack! Det gick helt okej så jag är nöjd :D
På Fyra Hovar

#2 - Ebba

Så tråkigt med skitväder! Men det kan vara trevligt och ha stall/hästpyssel med! Reagerar din häst på vädret? Alltså om det varit lite kyligt och helt plötsligt blir vrålkallt? Eller ändrar han sig lite med årstiderna? :)