På Fyra Hovar

Nytt fokus i ridningen
 
Under dagens ridpass gick följande mantra genom mitt huvud; "mjuk i armbågarna, följsam i kroppen, andas, stäng händerna, håll kvar i tyglarna, var aktiv, hitta känslan". Ett vinnande koncept. Innan man kan förankra nya saker i sin ridning och få de att komma naturligt gäller det att påminna sig själv ständigt. För mig är det viktigt att hela tiden påminna mig själv om vad jag håller på med och varför. Att vara involverad i ridningen. Gårdagens träning blev en väckarklocka för mig och en tänkare som jag är har jag gått igenom träningen i mitt huvud, analyserat och funderat. Tänkt ut nya mål och funderat på vad jag gör och varför. Ridning är en fantastisk sport på det sättet att du alltid kan lära dig mer och utvecklas. 
 
Idag hade jag en tydlig plan med vårt ridpass. Jag hittade en röd tråd och följde den hela vägen. Resultatet blev därefter. Vi hittade en helt annan nivå från början till slutet av passet och känslan förbättrades hela tiden. Viss träningsvärk kunde jag känna av hos oss båda, men vi kunde rida oss igenom den. Efter ridpasset har jag analyserat vad som gick bra och vad jag kan förbättra tills imorgon. Jag längtar redan nu efter att åka till min fantastiska häst imorgon. Min bästa kompis. 
#1 - xD

Hej, du verkar vara någon som älskar hästar 🙂
En av mina kompisar har öppnat ett nytt instagram konto där hon just nu säljer pannband till hästar och lyckoänglar som du kan ha på sidan av tränset, som nyckelring osv. Så om du vill kika så kan du bara gå in på @Horsefrem på instagram 😀

www.instagram.com/horsefrem