På Fyra Hovar

Sommarbete när det är som bäst
 
För ungefär en vecka sedan släppte vi hästarna på sommarbete. Nu går de på gräs dygnet runt och trivs bättre än någonsin. Den här perioden över sommaren när hästarna går på bete är väldigt skön även om den tyvärr brukar innebära att intentiteten i träningen trappas ner. Det blir lite pussel med att stämma av tider som man tar in och rider så att ingen häst ska bli lämnad ensam kvar i hagen.
 
Dessa fina bilder tog Dixi i fredags när hon var med mig hos hästarna. Vi två har hittat varandra rätt nyligen och kommer jättebra överens. Hon följer med mig till stallet ibland vilket är jätteroligt. Att hinna med någon form av socialt liv är svårt när man har häst och jobbar heltid. Hinner man inte umgås med kompisar utöver jobb, och stall får man helt enkelt ta med sig kompisarna till stallet! Vill ni se fler fina bilder som Dixi har tagit (klart ni vill!) så gör ni det enklast genom att klicka här, eller söka efter wondersbydixi på Instagram.  
#1 - Dixi Wonderland

Men du är väl för go <3
Om du bara visste hur glad jag är över att ha funnit dig! Tror aldrig jag träffat någon med så härlig personlighet :D Och jag följer med alla dar i veckan till stallet ;)

#2 - Hästtokig

Riktigt fina bilder! Om ni har något sälja eller letar efter något ni ni vill köpa till hästen, kolla då gärna in på https://www.hasttokig.se