På Fyra Hovar

Från sommar till vinter
Efter att bloggen ekat tom sedan i juni känns det lite svårt att veta i vilken ände jag ska börja. Vi tränar på som vanligt och har fått hålla oss hela och friska sedan i somras. Så otroligt skönt och tacksamt! Man tar det många gånger för givet och glömmer kanske att njuta av tillvaron så länge allting flyter på som det ska. 
 
Ridmässigt har vi som vanligt mest fokuserat på träning, och att ha kul. Vi gjorde två lokala tävlingar förra året. Den första på hemmaplan som jag har skrivit om tidigare och en tävling i Grästorp där vi debuterade 110 cm. Vi tog oss runt men det blev inget vidare resultat. Orutinen lyste igenom och det blev spänt den första delen av banan. Mot slutet hoppade Sixten bättre och vi lyckades i alla fall ta oss i mål. I år har vi ridit en pay & jump på hemmaplan med två felfria rundor i 1 meter och 1,10. Det känns som en bra inledning på det nya året! 
 
I år har vi även börjat hoppträna igen i min gamla grupp vilket känns jättekul. Nu är vi redo för att köra på med nya tag och kanske komma ut och tävla lite i vår. Viktigast för oss är som alltid att ha kul. På instagram har ni som följer mig kunnat se en några bilder och filmer från sist. @bennhagematilda heter jag där för er som vill gå in och kika.